Joan Rivers tyrmäsi Madonnan: ”Madonna cheerleaderina mahdoton ajatus!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Popin kuningattareksi kutsuttu Madonna herätti äskettäin huomiota häpeilemättömällä esiintymisellään, kun hän vilautti nänniään Turkin Istanbulissa 55.000 fanin edessä. Tähti jatkoi tyylilleen uskollisena Rooman keikallaan, ja esitteli yleisölle stringipeppunsa.

Sittemmin popdiiva on saanut runsaasti paheksuntaa vilauttelustaan. Losangelesilainen psykologi Seth Meyers on jopa liittänyt Madonnan käyttäytymisen narsismiin. Nyt legendaarinen komedienne Joan Rivers on liittynyt laulajattaren vilauttelua kritisoivien joukkoon.

Rivers esitti värikkäitä näkemyksiään amerikkalaisessa Fashion Police -televisiosarjassa, jossa hän on vakituisena tuomarina muun muassa Kelly Osbournen kanssa. Sarjan tuoreessa jaksossa tuomarit käsittelivät Madonnan lievästi sanottuna antavia asuvalintoja. Rivers kertoikin tuttuun tapaansa suorasukaisesti, kuinka hänen mielestään Madonna cheerleaderina on täysin naurettava ajatus.

– Madonna cheerleaderina – mitä koulua hän käy? Pyhän Osteoporoosin koulua? Hän näyttää siltä kuin hän olisi reputtanut kymmenennen luokan 48 kertaa, Rivers revittelee ohjelmassa.

Madonnan stringejä esitelleen cheerleader-asun lisäksi kohua herättänyt nännivilautus sai myös osakseen kritiikkiä. Ohjelmassa vieraana ollut poplaulaja Kylie Minogue sanoi vilautuksen enemmänkin hämmentäneen ihmisiä sen sijaan, että he olisivat innostuneet siitä. Ohjelman tuomarit myös pohtivat, olisiko nännin vilautus voinut olla jonkinlainen poliittinen kannanotto tiukkaa islamin lakia vastaan.

Madonna viihtyy nykyisin paljon 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa vain kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.