Skandaali: Strippari maalasi paljailla rinnoillaan – Talent-ohjelma kiinni huijauksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television kykyohjelmissa on nähty toinen toistaan erikoisempia tempauksia, jotka ovat usein aiheuttaneet myös hieman ärtymystä erityisesti vanhoillisten katsojien keskuudessa. Nyt Thaimaassa kohistaan sikäläisen Talent-ohjelman esityksestä.

23-vuotias Duangjai Jansaunoi osallistui Talent-ohjelmaan ja esitteli kuinka erikoisella tavalla hän osaa maalata. Ensin nainen käytti sivellintä, mutta alkoi sen jälkeen riisua vaatteitaan ja lopulta käytti maalaamiseen ainoastaan paljaita rintojaan.

Esitys oli monille liikaa, ja Jansaunoi saikin maaliin kastetuille rinnoilleen huomattavasti enemmän kuin 15 minuuttia julkisuutta. Tuomaristo järkyttyi näkemästään samoin kuin miljoonat televisiokatsojat, jotka ovat nyt esittäneet rajuja vaatimuksia televisioyhtiölle. Kaksi kolmesta tuomarista äänesti neitokaisen jatkoon, jolloin kolmas tuomari raivostui ja poistui paikalta.

The Nation -lehti on sittemmin paljastanut, että kohuttu esiintyjä oli todellisuudessa televisioyhtiön palkkaama strippari, jonka toivottiin nostavan ohjelman katsojalukuja. Channel 3 määrättiin maksamaan tapauksen johdosta puolen miljoonan bahtin sakot.