Sankarikoira pelasti vauvan hukkumiselta: ”Uskomatonta!”

Ohhoh! · Neea Jokinen

Viime aikoina on uutisoitu muutamista rohkeista lemmikkikoirista, jotka ovat pelastaneet omistajansa kuolemaa uhaten. Nyt erään amerikkalaisen perheen lemmikkikoiran kerrotaan pelastaneen vauvan varmalta kuolemalta.

Michiganissa asuva Patricia Drauch oli nauttinut viikonloppuna kesäpäivästä yli vuoden ikäisen Stanley-poikansa kanssa. 30-vuotias perheenäiti oli kävellyt kotinsa pihamaalla, ja hänen lapsensa tepasteli naisen lähietäisyydellä. Yhtäkkiä perheenäiti huomasi, ettei hänen poikaansa näkynyt missään.

Paniikkiin joutunut Patricia Drauch huomasi pian, että hänen vauvansa oli ollut kellumassa perheen ulkouima-altaassa. Neljävuotias Bear-koira oli hypännyt vauvan luokse uima-altaaseen ja kääntänyt Stanleyn selälleen. Lisäksi labradorinnoutaja oli raahannut pojan pois vedestä. Paikallisen poliisipäällikön Rick Behnken mukaan koira on hengenpelastaja.

– Koko juttu on uskomatonta. Koira on hengenpelastaja, Rick Behnke kertoi WOOD-televisiokanavalle.