Cheek räppää pian myös englanniksi – ei kuitenkaan julkaistavaksi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen suosikkiräppäri Cheek on tuttuun tapaan jälleen yksi kesän kiireisimmistä esiintyjistä, sillä kesäturnee on täyttänyt miehen keikkakalenteria tehokkaasti. Cheen tunnetaan itsetietoisena ja tinkimättömänä artistina, joka pyrkii ylittämään itsensä kerta toisensa jälkeen.

Stara tapasi räppärin Kalajoen Juhannuksessa. Cheek hän luonnehti asennettaan, jonka takana on voimakas kilpailuvietti. Cheek tietää kuitenkin, ettei kovinkaan peluri aina voi voittaa.

– Nuoruudesta asti olen vetänyt kovaa. Broidilta ja faijalta tulee aika pitkälti tietty asenne. Mulla on ollut aina mieletön kilpailuvietti. Pelaan sitten shakkia tai pleikkaria, niin mä haluan aina voittaa. Se on ihan mun luonteessa. Joka asiassa ei kuitenkaan voi voittaa. Täytyykin tajuta ne jutut, joita haluaa tehdä ja satsata kaikki paukut niihin. Asioiden keskittäminen mahdollistaa sen draivin ja myös lopulta menestyksen.

Suosikkiartisti visioi itselleen uusia projekteja myös lähitulevaisuuteen, mutta niistä mies pysyi vielä visusti hiljaa. Hän puhui sen merkityksestä, että ihmisen täytyy itse tietää mitä elämältään haluaa. Ulkomaille mies ei kuitenkaan vielä aio suunnata, vaikka englanninkielisten lyriikoiden tekeminen kutkuttaakin artistin mieltä.

– Katotaan. Jotain ihan uusia, älyttömiä juttuja on tulossa. Musan parissa edelleen jatketaan, enempää en voi sanoa. On pari suunnitelmaa, jotka toivottavasti toteutuvat parin vuoden sisällä. Haluan tehdä omaksi iloksi jonkun enkkuräppi-biisin vielä tämän vuoden puolella. Aloittelin joskus niillä ja olin ihan hirveä. Jos tarpeeksi yrittää, niin joku biisi sieltä vois tulla, jonka soitan sitten kavereille joskus, Cheek vitsaili.