Chuck Norris raivostui presidentille – liian homomyönteinen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Toimintatähti Chuck Norris on noussut viime vuosina suoranaiseksi kulttihahmoksi erityisesti verkossa. Hänestä liikkuu internetissä sadoittain vitsejä ja parodiakuvia. Nyt mies on kommentoinut Yhdysvaltojen presidentin toimia.

Legendaarinen toimintatähti on kritisoinut Ammoland-sivustolle kirjoittamassaan artikkelissa Yhdysvaltain presidentti Barack Obamaa ja tämän liberaaleja näkemyksiä. Norrisin mukaan Obaman myönteinen suhtautuminen homoparien avioliittoihin heijastuu suoraan maan partiojärjestöön Boy Scouts of Americaan. Näyttelijän mukaan partiojärjestön johtaja on läheisissä väleissä liberaalin presidentin kanssa.

Norris kertoo myös ärsyyntyneensä siitä, että presidentti Obama on kaikkien edellistenkin presidenttien tapaan maan partiojärjestön kunniapuheenjohtaja. Konservatiivinen toimintatähti ei siis selkeästikään jaa presidentin homomyönteisiä näkemyksiä. Boy Scouts of America on vuosien varrella saanut paljon kritiikkiä jäsenvaatimuksistaan, sillä ainoastaan pojille tarkoitettuun partiojärjestöön ei oteta esimerkiksi homoseksuaaleja tai ateisteja.

72-vuotias Chuck Norris tunnetaan erityisesti näyttelijänä ja itsepuolustuslajien taitajana. Hän on tähdittänyt urallaan lukuisia actionelokuvia sekä tehnyt uraa myös televisiosarjoissa, kuten Walker, Texas Ranger. Hänen elokuviaan ovat muiden muassa Breaker! Breaker!, Silmä Silmästä, Delta Force ja Dodgeball.