Claudia Romani kannusti Italiaa rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikaartiin pääsee nousemaan vuosittain vain muutamia uusia nimiä, sillä paikka alan huipulla on ansaittava. Eräs kovista nousijoista ainakin palstamillimetreillä mitattuna on 30-vuotias italialainen mallikaunotar Claudia Romani.

Intohimoiseksi jalkapallofaniksi tunnustautuva Claudia Romani on kannustanut kotimaansa Italian joukkuetta näkyvästi, ja tällä kertaa neitokainen nähdään poseeraamassa Italian suurikokoiseen lippuun ja I Love Italy -paitaan sonnustautuneena Miami Beachin rannalla.

Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa myös Yhdysvalloissa.