Twitterin perustajan omaisuus 650 miljoonaa – tältä näyttää luksuskoti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkisten suosima Twitter-mikroblogipalvelu on yksi maailman suosituimmista yhteisöpalveluista. Vuoden 2012 tilastojen mukaan Twitterissä on yli 140 miljoonaa käyttäjää ja palvelussa julkaistaan päivittäin 340 miljoonaa twiittiä.

Nyt Twitter-palvelun perustajan Jack Dorseyn uutisoitiin ostaneen lähes kymmenen miljoonan arvoisen rantalukaalin San Franciscosta. Seacliff-naapurustossa sijaitsevan talon kauneuden kruunaa uskomattomat merimaisemat. Vuorelle rakennetussa talossa on vain kaksi makuu- ja kylpyhuonetta. Realestalker-sivuston mukaan rantalukaalin huikein yksityiskohta on lasinen katto. Katso kuvat tästä.

Kuva: The Real Estalker

Amerikkalainen Jack Dorsey tunnetaan verkko-ohjelmoijana ja bisnesmiehenä. Dorsey kiinnostui tietokoneista ja koodaamisesta jo 13-vuotiaana. Sittemmin ökyrikkaaksi Twitter-palvelulla noussut Jack Dorsey on saanut lukuisia alan palkintoja menestyneestä urastaan. Twitter-palvelu teki äskettäin muutoksia tunnettuun Larry-lintulogoonsa.