Jennifer Nicole Leen nimmaritilaisuudessa riitti silmänruokaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee on noussut samalla maailman seuratuimmaksi alan tähdeksi.

Nyt Jennifer Nicole Lee on julkaissut uusimman keittokirjansa, jossa hän opastaa terveelliseen ruokavalioon. Kirjaa markkinoidessaan hänet nähtiin jakamassa kirjaansa nimikirjoituksia Miamissa sijaitsevassa kirjakaupassa. Kirjallisen annin lisäksi tilaisuudessa oli Nicolen puolesta tarjolla myös runsaasti silmänruokaa.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan. Miamissa asuva kuntomimmi nimettiin viime vuonna Splash Online -sivuston parhaimpien bikinikaunottarien joukkoon.