Paparazzit pilasivat teinitähden päivän: ”Haluan vain vähän arvostusta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähti Justin Bieber julkaisi viime viikolla odotetun Believe-albuminsa, joka nousi nopeasti muun muuassa Billboard-listan ykköseksi. Menestynyt poplaulaja on jatkuvasti tien päällä, mutta silloin tällöin hän ehtii hengähtää esimerkiksi urheiluharrastustensa parissa.

Nyt 18-vuotiaan supertähden golf-kierros meni pieleen puskissa piileskelleiden paparazzien takana. Justin Bieber oli aiemmin tällä viikolla golffaamassa ystäviensä kanssa Kalifornian Calabasasissa sijaitsevalla golf-klubilla. Golf-peli ei kuitenkaan sujunut rauhallisissa merkeissä, sillä innokkaat paparazzit häiritsivät huudoillaan Bieberiä ja hänen seuruettaan.

– Rakkaat paparazzit… Golfin pitäisi olla rentouttava laji. Teidän ei pitäisi piileskellä puskissa ja huutaa minulle kameroittenne kanssa. Antakaa minun pelata. Haluan vain vähän arvostusta, Justin Bieber kirjoitti Twitter-blogissaan.

Justin Bieber joutui aiemmin tänä vuonna uutisotsikoihin erään käsirysyn merkeissä. Hänen nimittäin väitettiin hyökänneen paparazzin kimppuun elokuvateatterin edustalla. Teinitähti oli väitteiden mukaan lyönyt häntä häirinnyttä paparazzia ylävartalon alueelle. Poliisit selvittävät parhaillaan tapausta.

Kanadalaisen Justin Bieberin Believe-nimeä kantavalla levyllä kuullaan muun muuassa Maria-kappale, jossa teinitähti sivaltaa erästä naispuolista faniaan. Mariah Yeater -niminen ihailija väitti taannoin, että teinitähti on hänen poikalapsensa isä. Biisin on kerrottu saaneen vaikutteita Michael Jacksonin Billie Jean -hittikappaleesta.