Naapuri piereskeli asunnon edessä – 72-vuotias vanhus uhkasi aseella

Ohhoh! · Neea Jokinen

Naapureiden kanssa voi joskus ajautua sanaharkkaan pienimmistäkin asioista. Rajut yhteenotot ovat harvempia, mutta nyt erään vanhuksen uutisoidaan menettäneen malttinsa raskain seurauksin Yhdysvaltojen New Jerseyssä.

Kerrostalossa asuva 72-vuotias Daniel Collins Jr. raivostui, kun hänen naapurinsa päästi hajupommin takamuksestaan vanhuksen asunnon edessä. Pappa haki asunnostaan Taurus-merkkisen revolverin ja osoitti käsiaseella 47-vuotiasta naapuriaan. Poliisien mukaan vanhus oli sanonut ampuvansa miehen päähän reiän.

Naapuri hälytti paikalle poliisit, jotka pidättivät aseella uhanneen Collinsin. Poliisien kuulusteluissa vanhus kertoi suuttuneensa, koska naapuri oli päästänyt haisevan suolistokaasun papan asunnon etuoven edessä. Vanhusta syytetään nyt muun muuassa pahoinpitelystä ja aseen laittomasta hallussapidosta, The Daily Mail -sivusto uutisoi.