Lotossa 11,3 miljoonan ennätyspotti – tämä ökyilyn huippu voisi pian olla sinun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa lottovoitot ovat kahvirahoja verrattuna muiden maiden todellisiin jättipotteihin, mutta ensi lauantaina Suomessakin jaetaan täkäläisittäin ennätysmäinen 11,3 miljoonan euron potti. Mikäli päävoitto sattuu sinun kohdallesi, olisi tässä eräs näyttävä sijoituskohde.

Kyseessä on vielä prototyyppiasteella oleva The ORSOS Island, joka on huvijahdin ja luksustalon välimuoto. Saksalaisen yrityksen suunnitteleman jahdin hinnaksi arvioidaan noin 3,5 miljoonaa euroa, eli sellainen mahtuisi hyvin lottovoittajan budjettiin. Tällainen kelluva saari pitää sisällään 150 neliötä asuinpinta-alaa 12 asukkaalle. Jahdilta löytyvät hulppeiden makuutilojen lisäksi myös olohuone, elokuvahuone ja keittiö.