Photoshop-moka pilasi Eva Longorian kansikuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarja sai päätöksensä, kun ohjelman kahdeksas tuotantokausi päättyi. Gabrielle Solisia hittisarjassa näyttelevä Eva Longoria kertoi, että sarjan viimeisen tuotantokauden päätösjakson kuvaaminen oli surullinen hetki.

Nyt 37-vuotias Eva Longoria poseeraa Amica-lehden kansikuvassa, vaikka neitokaista ei kuvasta juuri tunnistakaan. Poseeraus on nimittäin onnistuttu sotkemaan kuvankäsittelyllä sellaiseksi, että julkkiskaunotarta ei tunnista. Lisäksi ihmetystä on aiheuttanut se, että latinokaunottaren ihoa on selvästi vaalennettu lehden kansikuvaan.

Näyttelijätär Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän erosi silloisesta näyttelijämiehestään Tyler Christopherista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Longorian avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa kesti vuoden pidempään. Longoria ja Parker erosivat yllättäen vuoden 2010 lopulla, kun koristähden huhuttiin pettäneen vaimoaan.