Tulisa Contostavlosin Ibizan lomakuvat nettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin viime kuussa FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja seksivideonsa merkeissä.

Nyt 23-vuotias Tulisa Contostavlos on julkaissut Twitter-blogissaan faniensa iloksi bikinikuviaan. Raidalliseen bikiniasuun pukeutunut neitokainen nähdään nettikuvassa paidattomien miesten ympäröimänä. Ibizalla lomailevan bruneten ruskettunut bikinikroppa on etenkin miesten mieleen.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.