Tyra Banks julkaisi bikinikuvansa netissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu huippumalli Tyra Banks on tullut viime vuosina tutuksi useammastakin televisio-ohjelmasta. Vuonna 2005 hän sai oman The Tyra Banks Show -keskusteluohjelman, jonka vieraana nähtiin lukuisia viihdemaailman tähtiä. Tyra toimii myös tuottajana ja tuomarina Huippumalli haussa -televisiosarjassa.

Nyt 38-vuotias Tyra Banks esittelee bikinivartaloaan Twitter-blogissa julkaistussa kuvassa. Mallikaunotar nähdään nettikuvassa upeissa merimaisemissa paljastava uimapuku päällään. Aurinkolaseihin sonnustautuneen Banksin rintamus on pääosassa uimapuvun yläosassa.

Tyra Banks on tehnyt näyttävän uran muun muuassa catwalk-mallina Pariisissa, Tokiossa, Milanossa ja Lontoossa. Huippumalli on esiintynyt myös Michael Jacksonin Black or White -kappaleen musiikkivideolla. Tyran omaisuuden uskotaan olevan yli 100 miljoonaa dollaria. Tilipussiaan kaunotar on pursottanut muun muuassa mainossopimuksilla Niken, Tommy Hilfigerin ja Pepsin kanssa.