Amy Childs vannoo: ”Vielä viimeinen silikonioperaatio”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen näyttelijäkaunotar Amy Childs on noussut Britanniassa seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä. Äskettäin hänet kiinnitettiin myös Ultimo-merkin alusvaatemalliksi.

Amy paljasti vaihdattavansa nykyiset rintaimplanttinsa yhä suurempiin. Childs leikkauttaa 32C-rintansa 32DD-kokoisiksi. Huomenna veitsen alle sukeltava nainen on nyt luvannut faneilleen, että tämä leikkaus jää hänen viimeiseksi silikonioperaatiokseen.

– Tämä on viimeinen kerta, kun suurennutan rintojani. Menen leikkaukseen, koska joudun nyt pitämään rintaliivejä mekkojen kanssa saadakseni tukea roikkuville rinnoilleni. Haluan tuntea oloni hyväksi, ja tällä hetkellä rintani häiritsevät minua, kertoo Amy Childs The Sun -sivustolle.

Kaunotar kertoo haaveilevansa selän paljastavista mekoista, joita voi käyttää timmimpien, uusien rintojen kanssa. Oman uimapukumalliston lanseerannut Childs on sitä mieltä, että hänen bikinikroppansa on täydellinen vasta korjaillun rintavarustuksen kanssa. Povipommi kertoo myös haastattelussa, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa.

22-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realitytähden väitettiin äskettäin seurustelevan poplaulaja Peter Andren kanssa.