Claudia Romani keikisteli estottomasti bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen Claudia Romani lukeutuu kuluneen vuoden kuumimpiin mallitulokkaisiin, sillä neitokainen on jättänyt saapasmaan ja suunnannut Yhdysvaltoihin. Siellä paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä, eikä kuvausaiheista ole ollut puutetta.

30-vuotias mallikaunotar Claudia Romani on poseerannut useita kertoja paljastavissa asuissa kannustamassa kotimaansa jalkapallojoukkuetta. Tällä kertaa Claudia on kuvattu nautiskelemassa meren vilvoittavista aalloista Miamissa.

Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.