Lapset valheenpaljastuskoneessa – tuloksena valtava YouTube-hitti

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosittu amerikkalainen keskusteluohjelman isäntä Jimmy Kimmel tunnetaan hauskoista tempauksistaan. Verkossa on nähty lukuisia videoita, joissa Jimmy Kimmel muun muuassa tekee kepposia henkilökunnalleen. Nyt televisiotähti on valinnut keppostensa uhreiksi lapsia.

Verkossa on julkaistu jo kaksi videota, joissa nähdään, kuinka Jimmy Kimmel huijaa lapsia valheenpaljastuskoneen avulla. Videoilla televisiotähti on kuulusteluhuoneessa hammaskeijuksi pukeutuneen avustajansa kanssa. Juontaja kyselee lapsilta kysymyksiä, joihin heidän tulee vastata rehellisesti.

Jimmy Kimmel kysyy muun muuassa eräältä pojalta, onko hän koskaan virtsannut uima-altaaseen. Poika näyttää hämmentyvän, sillä hänen päässään oleva ”kattilahattu” vilkkuu punaista vastauksen jälkeen. Painostavaan tilanteeseen joutunut poika muun muuassa paljastaa, että hän kiroilee joskus. Videosta on tullut valtava nettihitti, sillä se on saanut parissa viikossa jo viisi miljoonaa katselukertaa.