Kesän surkein biisi: Pystytkö kuuntelemaan kokonaan?

Nettivideot Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rebecca Black nousi taannoin internetsensaatioksi Friday-kappaleensa myötä. Maailman huonoimmaksi kappaleeksikin tituleeratun biisin esittäjä on nyt saanut kilpailijan, sillä erään amerikkalaisyhtyeen kappaleen väitetään olevan Friday-kappalettakin huonompi.

Kuva: YouTube

Itseään YouTube-kanavallaan pop-punk/hiphop -yhtyeeksi kuvaileva Gifted But Twisted -yhtye on saanut melko negatiivisen vastaanoton Six Pack -nimisellä kappaleellaan. Uutuusbiisissä lauletaan ymmärrettävästikin vatsalihaksista ja oluen juonnista. Varsinkin kappaleen solistin olemattomat vatsalihakset ovat herättäneet internetissä huvitusta.

– Biletän 24/7 kahdeksan päivää viikossa, lauletaan varmasti jonkinlaisen jäljen historiaan jättävässä kappaleessa.

Hämmentävä kappale koostuukin pääasiassa bilettämiseen kannustamisesta. Six Packin musiikkivideo YouTube-palvelussa on naurattanutkin yhtä sun toista katselijaa, ja monet videota kommentoineet ovat leimanneet sen Friday-kappalettakin huonommaksi tekeleeksi. Six Packissa on rap-osioineen kuitenkin ehkä ainesta jonkinlaiseksi kesähitiksi, sillä esimerkiksi Fridaykin nousi saamastaan kritiikistä huolimatta erittäin kuunnelluksi kappaleeksi.