Paparazzi tunaroi: Paris Hiltonin jalkoväli paljastui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin useiden kuukausien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime aikoina neitokainen on kuvattu julkkisjuhlissa ja uimarannoilla rohkeissa asuissa. Perijätär teki äskettäin massiivisen DJ-keikan musiikkifestivaaleilla.

Nyt Paris Hiltonin uutisoidaan ajautuneen kaaoksen keskelle erään yökerhon avajaisissa. Näyttävä kaunotar meni aiemmin tällä viikolla näyttelijä David Arquetten Bootsy Bellows -yökerhon avajaisiin. Kymmenet paparazzit piirittävät siniseen minimekkoon pukeutuneen Parisin klubin edustalla.

Blondi joutui innokkaiden valokuvaajien keskelle ja tilanne muuttui pian rumaksi. Eräs paparazzi nimittäin tönäisi julkkistähden vahingossa seinää päin. Paris Hiltonin minimekko nousi rytäkässä hieman liian ylös, ja tähden haaroväli ikuistettiin kameroille.

Paris Hilton lanseerasi ensimmäisen nimeään kantavan hajuveden vuonna 2004 ja julkaisi tänä kesänä jo viidennentoista tuoksunsa. Hiltonin hajuvesibisnes on nyt arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi. Pelkästään uuden Dazzle-tuoksun arvioidaan tuottavan perijättärelle 20 miljoonaa dollaria eli 17 miljoonaa euroa, uutisoi Women’s Wear Daily.