Pikkupojalla huima kasvain – painoi enemmän kuin itse poika

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Otsikoihin nousee välillä uskomattomia tarinoita ihmisistä, jotka ovat selviytyneet erittäin koettelevista sairauksista. Nyt maailmalla ihmetyttää eräs kaksivuotias meksikolaispoika, jolta on onnistuneesti poistettu aivan massiivinen kasvain.

Pohjois-Meksikossa asuvalta Jesus Rodriquez -nimiseltä pikkupojalta on leikattu valtava, lähes 15 kilogrammaa painanut kasvain, Daily Mail kertoo. Jesus syntyi hyvälaatuinen kasvain kehossaan, ja se kasvoi kahden vuoden aikana hänen kainalostaan aina hänen lantiolleen saakka. Jesus painoi leikkaushetkellä 12 kiloa, eli kasvain oli poikaakin painavampi.

Mexico Cityssä suoritettuun poistoleikkaukseen kului 10 tuntia. Operaatio sujui kuitenkin mainosti, ja Jesus voi tällä hetkellä hyvin. Pojan leikanneen lääkäri Gustavo Hernandezin mukaan kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun meksikolaislääkärit ovat leikanneet pois kasvaimen, joka oli isompi kuin sitä kantava henkilö. Lääkäri ei kuitenkaan selittänyt, miksi kasvainta ei leikattu pois jo aikaisemmin.