Pikkutyttö osallistui Pride-kulkueeseen – osuva kyltti kertoi miksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmanlaajuinen seksuaalivähemmistöjen Pride-tapahtumaa vietetään tällä viikolla. Pride-liike kannustaa homoja, lesboja, biseksuaalisia ja transseksuaalisia ihmisiä olemaan ylpeitä seksuaalisuudestaan. Liikkeen symboleihin kuuluu muun muuassa värikäs sateenkaarilippu.

Pride-tapahtumassa nähdään kaupunkia kiertelevä kulkue, johon kuka tahansa saa osallistua. Nyt verkossa on julkaistu hauska kuva, jossa nähdään, kuinka tyttö kävelee Pride-kulkueessa. Tytöllä on kädessään iso kyltti, johon hän on kirjoittanut värikkään ja osuvan tekstin.

Tyttö julisti nimittäin kyltissä, ettei hän tunne seksuaalista vetoa samaan sukupuoleen. Hän halusi nimittäin osallistua Pride-kulkueeseen vain siksi, että hän pitää sateenkaarista. Kulkueen osallistujien päällä nähdään yleensä värikkäitä asuvalintoja, jotka symboloivat Pride-liikkeen sateenkaarilippua.