Rihanna ja ”Justin Bieber” nettikuvassa: Teinitähti vessanpöntöllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on kertonut fanittavansa 18-vuotiasta Justin Bieberiä. Supertähdet ovat ystävystyneet vuosien varrella ja he pitävät toisiinsa yhteyttä muun muuassa tekstiviestin ja sosiaalisen median välityksellä. Heidät on ikuistettu yhteiskuviin lukuisissa julkkistapahtumissa.

Nyt Rihanna on julkaissut Twitter-blogissaan hieman hämmentävän kuvan, jossa hän poseeraa Justin Bieber -pahvinaamariin sonnustautuneen henkilön kanssa. Nettikuvassa poptähti kertoo viettäneensä aikaa teinitähden kanssa. Valokuvaaja on muun muuassa ikuistanut otoksen, jossa ”Bieber” istuu wc-pöntöllä.

Rihanna rankattiin toukokuussa maailman neljänneksi vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi Forbes-talouslehden listauksessa. Laulaja teki äskettäin näyttelijädebyyttinsä valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän markkinoi ahkerasti maailmalla. Rihanna nähdään myös The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.