Koripallotähti loukkaantui baaritappelussa – yökerholle 20 miljoonan korvausvaatimus

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositut räppärit Chris Brown ja Drake joutuivat aiemmin tässä kuussa kohuotsikoihin, kun heidän uutisoitiin tapelleen rajusti erään yökerhon VIP-tiloissa. Tähtien verisessä käsirysyssä loukkaantui useita sivullisia, joista yksi oli koripalloilija Tony Parker.

Nyt 30-vuotiaan Tony Parkerin uutisoitiin haastavan New Yorkissa sijaitsevan W.i.P-yökerhon oikeuteen Draken ja Chris Brownin aiheuttaman baaritappelun takia. Koristähti loukkasi rytäkässä silmänsä, ja hän haluaa yökerholta 20 miljoonan dollarin korvauksen.

Tony Parkerin mukaan tappelu on yökerhon johtajien syytä, koska he päästivät Draken ja Chris Brownin samaan aikaan baariin. Hänen mielestään baarin työntekijöiden olisi pitänyt tietää, että räppäreiden välit ovat hyvin tulehtuneet. Lisäksi Parkerin mielestä oli väärin, että baarimikot tarjosivat baaritappeluun osallistuneille alkoholia vielä tapahtuneen jälkeen, TMZ-sivusto uutisoi.

Supertähtien riita sai alkunsa, kun Drake esitti räppärille kommentteja miehen ex-tyttöystävästä Rihannasta. Chris Brown oli lähettänyt Draken pöytään shampanjapullon hyväntahdon eleenä. Drake lähetti kuitenkin juoman takaisin laulajatähdelle “Nussin elämäsi rakkautta, kestä se” -viestillä. Molemmat miehet ovat seurustelleet Rihannan kanssa.