Ei kai taas! John Travoltalle jälleen hurja homosyytös

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosikkinäyttelijä John Travolta joutui aiemmin tänä vuonna seksiskandaalin keskiöön, kun useat mieshierojat väittivät tähden tarjonneen heille rahaa homoseksistä. Sittemmin homokohu on vain kasvanut, ja yksi väitetyistä homorakastajista aikoo julkaista paljastuskirjan.

John Travoltan homokohu ei näytä laantuvan, sillä nyt eräs laivatyöntekijä väittää joutuneensa tähtinäyttelijän seksuaalisen ahdistelun uhriksi. Fabian Zanzi -niminen mies kertoo toimineensa taannoin John Travoltan avustajana eräällä luksusjahdilla.

Fabian Zanzin mukaan John Travolta ahdisteli häntä seksuaalisesti, kun hän oli vienyt tähden sviittiin ruokaa. Näyttelijä oli väitteiden mukaan riisuuntunut alastomaksi ja hinkannut itseään miestä vasten. Ahdistelun jälkeen Travolta oli tarjonnut miehelle 12.000 dollaria, eli noin 10.000 euroa, ja pyytänyt häntä pitämään suunsa kiinni tapahtuneesta.

Tarjoilijan mukaan Travolta oli pyytänyt miestä ”ottamaan hänet”. Fabian Zanzi haluaa korvauksia kärsimyksestään ja hän syyttää näyttelijää ahdistelusta. Mies väittää sairastuneensa henkisesti Travoltan teon jälkeen. Hollywood-tähden lakimiehen mukaan tuorein homosyytös on törkeä vale.

– Tämä on taas yksi törkeä väite ja vale Johnia kohtaan. Zanzi ja hänen lakimiehensä haluavat vain 15 minuutin hetkensä julkisuudessa, asianajaja Marty Singer kertoi People-lehden mukaan.

John Travolta on ollut naimisissa näyttelijätär Kelly Prestonin kanssa jo 20 vuoden ajan. Pariskunta menetti kaksi vuotta sitten traagisesti esikoispoikansa Jettin, joka kuoli epilepsia-kohtaukseen perheen lomamatkalla. Näyttelijöillä on 11-vuotias tytär Ella Bleu ja vuonna 2010 syntynyt poika Benjamin. Taannoin John Travolta paljasti kammoavansa vaimonsa seksikohtauksia ja kertoi niiden katsomisen televisioruudusta olevan vaikeaa.