Johnny Deppin uusi rakas jätti lesbotyttöystävänsä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp ilmoitti aiemmin tässä kuussa eroavansa pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisesta. Sittemmin hänen huhuttiin jättäneen kumppaninsa 26-vuotiaan vastanäyttelijänsä Amber Heardin takia.

Nyt Johnny Deppin erokohu vain paisuu, sillä biseksuaalina elävän Amber Heardin uutisoidaan eronneen tyttöystävästään. Näyttelijätär seurusteli taiteilija Tasya van Reen kanssa, mutta he ajautuivat erilleen jo muutama kuukausi sitten. Lähteen mukaan Heard jätti tyttöystävänsä, koska hänellä on voimakkaita tunteita Johnny Deppiä kohtaan.

– He eivät ole enää parisuhteessa, lähde paljasti Us Weekly -sivustolle.

49-vuotias näyttelijäkomistus kuvaa parhaillaan The Lone Ranger -elokuvaa, jonka kuvauksissa näyttelijättären kerrotaan vierailevan säännöllisesti yhteisten tapaamisten merkeissä. Tähdet eivät ole kommentoineet julkisuudessa vellovia romanssihuhuja.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Parasisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut pariskunta on yrittänyt salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.