Burger Kingin sähköposti asiakkaalle: ”Mene jatkossa Mäkkäriin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin pikaruokaketjuihin lukeutuva Burger King lähti Suomen markkinoilta 28 vuotta sitten, ja monet ovat sittemmin odottaneet kovasti ketjun paluuta. Nyt Britanniassa on noussut kohu Burger Kingin asiakkaalleen lähettämästä sähköpostiviestistä.

Northamptonshiressä asuva 25-vuotias Charlotte Chamberlain lähetti pikaruokaketjulle äkäistä palautetta saatuaan tietää, että ravintolan henkilökunta lämmitti hänen hampurilaistaan mikroaaltouunilla. Yhtiön vastaus ei ollut aivan odotettu, sillä siinä sekä haukuttiin asiakasta että pyydettiin häntä asioimaan jatkossa kilpailevan ketjun ravintolassa.

– Viesti Kingiltä. Jos haluat kylmää ruokaa niin sinun tarvitsee vain kysyä, typerys. Voisitko tulevaisuudessa käydä Mäkkärissä. Ha ha ha, sähköpostissa kirjoitettiin.

Hampurilaisketju ilmoitti myöhemmin, että tämän ja 15 muuta viestiä oli lähettänyt ketjusta potkut saanut johtaja, joka oli päässyt tunkeutumaan yhtiön tietojärjestelmään. Yhtiö pahoitteli tapahtunutta ja korvasi mielipahaa antamalla lahjakortteja viestit saaneille asiakkaille.