Jennifer Lopezin diivailu naurattaa: ”Oma wc-istuin mukana”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin latinotähti Jennifer Lopez saapuu konsertoimaan Suomeen ensi syksynä. Nykyisin myös Idol-tuomarina tunnettu kaunotar nousee Hartwall Areenan lavalle 7. marraskuuta osana parhaillaan käynnissä olevaa maailmankiertuettaan.

Nyt 42-vuotiaan popparin kerrotaan kammoksuvan julkisia wc-tiloja. Jennifer Lopezilla onkin aina mukana oma wc-istuin, joka on muovattu hänen takamukseensa sopivaksi. Lähteen mukaan bakteereja kammoava latinokaunotar ei suostu käyttämään muita istuimia.

– Jenniferillä on bakteerikammo ja hän ei suostu käyttämään kuin omaa wc-istuintaan. Istuin on tehty siten, että se sopii jokaiseen wc-pönttöön, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Jennifer Lopezin entisen poikaystävän Ben Affleckin huhuttiin ostaneen aikoinaan kullalleen erikoisvalmisteisen wc-istuimen. Näyttelijäkomistuksen väitetään maksaneen timanteilla ja rubiineilla koristellusta wc-istuimesta 105.000 dollaria, eli noin 87.000 euroa. Timantit kiinnitettiin istuimen muoviosan alle, jotta Lopezin takamukseen ei tulisi naarmuja wc-istuntojen aikana.

Latinokaunotar nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 14. toukokuuta.