Ystävä jätti kirjautumatta ulos Facebookista? Tässä hauska käytännön pila

Digi · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on muodostunut kaiken muun toiminnan ohella myös käytännön pilojen ylivoimaiseksi ykköseksi, kun monet käyttäjät unohtavat kirjautua ulos palvelusta esimerkiksi töissä tai kotonaan. Silloin muut käyttäjät voivat kirjoittaa toisen nimissä rohkeitakin statuspäivityksiä.

Aina käytännön pilan ei kuitenkaan tarvitse olla toisen nimissä kirjoittamista, sillä eräs hauskoista piloista on vaihtaa käyttäjän kieliasetukset ja sen jälkeen kirjautua ulos profiilista. Palvelun tekijät ovat nimittäin tehneet kielivalintoihin kaksi hauskaa lisäystä juuri tällaisia tempauksia varten.

Kielisasetuksista valittava English (upside down) muuttaa nimensä mukaisesti kaikki palvelun viraliset tekstit sellaisiksi, että ne näkyvät ylösalaisin. Toinen hauska valinta on English (pirate), jossa teksteihin tulee mukaan ronskia merirosvoslangia.