Johnny Depp rakastui vastanäyttelijäänsä: ”He ovat sataprosenttisesti yhdessä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp ilmoitti aiemmin tässä kuussa eroavansa pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista. Sittemmin hänen huhuttiin jättäneen kumppaninsa 26-vuotiaan vastanäyttelijänsä Amber Heardin takia.

Nyt julkisuudessa vellovat huhut ovat saaneet epävirallisen vahvistuksen, sillä lähteen mukaan Johnny Depp ja Amber Heard seurustelevat. Parin lempi leiskahti taannoin The Rum Diary -elokuvan kuvauksissa. 49-vuotiaan näyttelijäkomistuksen kerrotaan pitävän hyvää huolta nuoresta tyttöystävästään.

– He ovat 100 prosenttisesti yhdessä. Johnny pitää Amberista hyvää huolta, lähde kertoi Us Weekly -sivustolle.

Lähde kertoi myös syyn Johnny Deppin ja Vanessa Parasisen unelmasuhteen romahtamiseen. Tähtinäyttelijä ei halunnut enää olla avopuolisonsa kanssa, koska hän kyllästyi Vanessaan. Yhteiselo ei tehnyt häntä onnelliseksi, sillä pariskunnan välinen kipinä on ollut jo pidemmän aikaan sammuneena.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Parasisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut pariskunta on yrittänyt salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.