Näin Ruotsissa: Kännykkäsovelluksella seksiä julkkisten kanssa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monen mielessä on varmasti joskus vilahtanut ajatus siitä, miltä tuntuisi intiimi hetki esimerkiksi kuuluisan elokuvaohjaajan tai näyttelijän kanssa. Nyt uusi ruotsalainen älypuhelinsovellus tarjoaa mahdollisuuden juuri tähän unelmointiin.

Relaxnews-sivusto kertoo, kuinka Ruotsin tartuntatauti-instituutti on lanseerannut Provligget-nimisen älypuhelinsovelluksen, jonka avulla käyttäjä voi harjoitella seksin harrastamista ruotsalaisten julkimoiden kanssa. ”Harjoituspanoa” pelaava voi valita sänkykumppaninsa aina henkilökohtaisesta valmentajasta kohtalokkaaseen naiseen. Kaikkia pelin hahmoja esittävät tunnetut, ja vähän vähemmän tunnetut ruotsalaiset näyttelijät.

Jos kukaan pelin hahmoista ei kuitenkaan käy yhteen oman mies- tai naismaun kanssa, voi valmiin hahmon sijaan peliä pelata myös oman Facebook-ystävän kanssa. Kun petikumppani on valittu, pelaajilta kysytään haluavatko he käyttää kondomia. Sen jälkeen nauhoitetaan omat vaikeroinnit, joiden lomassa pelaaja kuulee myös vastapelaajansa voihkinnan.

Sovelluksen taustalla on maan hälyttävä tilanne suojaamattoman seksin suhteen. Harjoittelusovelluksen idean keksinyt Karin Raagsjoe kertookin sivustolle, kuinka ainoastaan 40 prosenttia ruotsalaisista käyttää kondomia harrastaessaan seksiä. Pelin avulla kondomin käyttöä halutaankin tuoda näkyvästi esille. Pelaajan kondomitietoutta testataan myös koko ajan pelin aikana erilaisten kysymyksien avulla.