44-vuotiaalla näyttelijäkaunottarella upea bikinivartalo – katso lomakuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti Lisa Edelstein ei lukeudu viihdelehtien vakiokalustoon, vaikka hän onkin tehnyt pitkän ja monipuolisen uran televisiossa ja elokuvissa. Suomalaisille hän tuli tunnetuksi vuonna 2007, kun hän seurusteli suomalaisen joogaohjaaja Petri Räisäsen kanssa.

Taannoin 44-vuotias näyttelijätär nähtiin PETA-hyväntekeväisyysjärjestön rohkeassa kampanjakuvassa täysin alastomana. Nyt neitokainen on bongattu lomailemassa Italiassa tuntemattomaksi jääneen komistuksen kanssa. Kuvista päätelleen pariskunta oli enemmän kuin pelkkiä ystäviä.

New Jerseyssä varttunut Lisa Edelstein tunnetaan parhaiten Lisa Cuddyn roolistaan House-hittisarjassa. Hänet palkittiin roolista vuonna 2005 Satellite-pystillä. Kaksikymmentä vuotta sitten uransa aloittanut näyttelijätär on tähdittänyt lukuisia televisiosarjoja, kuten Ally McBeal, Teho-osasto, Frasier ja Good Wife.