Mies kiihottuu vaimonsa rintamaidosta – erektio-ongelmat historiaa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Ihmiset voivat tuntea seksuaalista kiihotusta erikoisista asioista, kuten esimerkiksi autoista. Aiemmin tänä vuonna eräs amerikkalainen mies kertoi olevansa intiimissä suhteessa autonsa kanssa henkisellä ja fyysisellä tasolla. Mies kiihottuu siitä, kun hän liikuttelee itseään autoa vasten.

Nyt TLC-televisiokanavan Strange Sex -jaksossa käsiteltiin erään perheenisän seksihaluja. Jeff-nimisen miehen alapää jäykistyy, kun hän juo vaimonsa rintamaitoa. Mies on juonut Michelle-vaimonsa rintamaitoa jo useiden kuukausien ajan. Aviomiehen mukaan hänen erektio-ongelmansa ovat kadonneet rintamaidon ansiosta.

– Kiihotun vaimoni rintamaidon juomisesta. Mielestäni imettäminen on seksikästä. Rintamaidon imeminen tuntuu uskomattoman hyvältä, Jeff kertoi ohjelmassa.

Mies onkin aina seuraamassa vieressä, kun hänen vaimonsa imettää pariskunnan esikoistytärtä. Imetyssession jälkeen Jeffin seksihalut ovat korkeimmillaan, ja pariskunta saattaakin päätyä muhinoimaan lakanoiden väliin. Michelle-vaimon mukaan hänen aviomiehensä erikoinen fetissi on todella eroottista.