Tässä on tosimiehen puutarhatuoli – olkoon voima kanssasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, että kulttimaineeseen nousseet Star Wars -elokuvat ovat tuottaneet oheistuotteiden kanssa yhteensä yli 33 miljardia dollaria, eli enemmän kuin mikään muu elokuvasaaga. Tuosta summasta itse elokuvien osuus on vain murto-osa, sillä suurimmat rahat on tehty oheistuotteilla.

Kuva: Got Wood Workshop

Virallisten pelien ja lelujen lisäksi nyt nähdään myös hieman toisenlainen fanituote, jonka valmistus on toistaiseksi jäissä lisenssisopimuksen puuttumisen vuoksi. GotWood Workshop -niminen yritys on nimittäin ryhtynyt valmistamaan näyttäviä Star Wars -henkisiä puutarhatuoleja. Tällainen voisi olla hitti Suomessakin, mikäli tuotteita saataisiin joskus myyntiin myös Suomen markkinoille.

Kuva: Got Wood Workshop