Pieni lisäys muutti pankin mainoksen antimainokseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pankkien verkkopalvelut ovat kansalaisten rahaliikenteen kannalta kriittinen piste, ja taannoin Suomessakin jouduttiin ihmettelemään erään suuren pankkiyhtiön alati kaatuilevaa verkkopalvelua. Maailmalla tilanne ei ole ainakaan parempi.

Nyt jotkut asiakkaat ovat ilmeisesti suivaantuneet monikansallisen pankkijättiläisen Citibankin toimintaan, sillä erästä yhtiön mainostaulua on käsitelty varsin osuvalla tavalla. Verkossa julkaistussa kuvassa nähdään miten pankin verkkopalvelun mainoksesta tulikin yhtäkkiä pienellä lisäksellä osuva antimainos.

Kuvan päälle liimatun pienen tarran tekstissä kysytään: ”Oletko varma, että haluat sulkea kaatuilevan järjestelmän nyt?” Vastaavat tempaukset ovat lisääntyneet nopeasti, ja lienee vain ajan kysymys kun Suomessakin nähdään nerokkaasti tarroitettuja ulkomainoksia.