Beyoncen lapsen nimen alkuperä paljastui – kroatialaiset riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat taannoin esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi tuli Blue Ivy Carter. Sittemmin Beyonce teki nopeasti paluun parrasvaloihin.

Lapsen nimen alkuperä on puhuttanut kovasti hänen syntymästään saakka, mutta nyt se on paljastunut. Beyonce ja Jay-Z suuntasivat lomailemaan Kroatiaan syyskuusa 2011, eli pian sen jälkeen kun he olivat vahvistaneet Beyoncen raskauden.

Nyt verkkoon on päätynyt Jay-Z:n tuolloin kuvaama lomavideo, jossa lapsen nimen alkuperä paljastuu. Hvarin saarella kuvatulla videolla Beyonce keikistelee sinertävän puun edessä ja kertoo uskovansa, että puun väri johtuu sinisestä muratista. Hän toteaa, että ”Blue Ivy tuntuu sopivalta”.

Kroatialaiset ovat riemastuneet paljastuksesta ja Blue Ivylle on tarjottu saarikaupungin kunniakansalaisuutta. Hvarin pormestari Pjerino Bebic on lähettänyt aiheesta kirjeen julkkisparille ja kutsunut heidät uudelle vierailulle Kroatian aurinkoisimpaan kaupunkiin, Dalmacija News uutisoi.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Poptähti paljasti äskettäin keksineensä tyttärensä Blue Ivy -nimen Rebecca Solnitin kirjoittamasta runosta.