Jessica Bielin märkä bikinivartalo hipoo täydellisyyttä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-näyttelijätär Jessica Biel kihlautui aiemmin tänä vuonna on-off-poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa. Pariskunta erosi taannoin neljän vuoden seurustelun jälkeen, mutta he palasivat pian takaisin yhteen. Sittemmin he eivät ole peitelleet onneaan.

Nyt 30-vuotiaan näyttelijättären tuoreimmat kuvat tarjoavat monille naisille inspiraatiota kesäkunnon tavoittelussa. Jessica Biel nähdään nimittäin Puerto Ricon auringon alla ikuistetuissa kuvissa märkään paitaan ja bikineihin pukeutuneena. Kihlattunsa luokse matkustaneen Bielin muhkea takamus on etenkin kaksilahkeisten mieleen. Katso kuvat tästä.

Minnesotassa varttunut Jessica Claire Biel paljasti taannoin surevansa paljon sitä, ettei hän saanut The Notebook -menestyselokuvan pääosaa. Näyttelijätär koe-esiintyi elokuvaan vuonna 2004, mutta hän hävisi kilvan Rachel McAdamsille. Sittemmin Jessica Biel on niittänyt menestystä lukuisilla rooleillaan. Hänen tunnetuimpien elokuvien joukkoon lukeutuvat muun muuassa The A-Team, The Illusionist ja Stealth.