Kuorma-auto kaatui auton päälle – ihmepelastuminen maantiellä

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Vakavia auto-onnettomuuksia sattuu valitettavan usein, ja yleensä niistä ei selvitä ilman henkilövahinkoja. Nyt otsikoissa on kuitenkin eräs onnekas brittinainen, joka selviytyi erittäin hurjan näköisestä onnettomuudesta ilman vakavia vammoja.

20-vuotias nainen oli ollut ajamassa Nissan Micra -merkkistä henkilöautoansa Staffordshiressä Isossa-Britanniassa, kunnes matkaan tuli odottamaton mutka, Daily Mail kertoo. Nuoren naisen kauhuksi vieressä ajaneen kuorma-auton takimmainen konttiosa alkoi nimittäin kallistumaan hänen autoansa kohti. Kontti oli vain sekunneissa kaatunut kokonaan hänen autonsa etu-osan päälle.

Neuvokas nainen ei kuitenkaan jähmettynyt paikoilleen huomatessaan mitä tapahtuu. Kuski onnistuikin irroittamaan turvavyönsä ja asettumaan sikiöasentoon. Onnettomuudesta otetuissa kuvissa näkyy, kuinka auton oikea etukulma, eli brittiauton kuljettajan puoli, on täysin murskautunut. Onnettomuuden jälkeen kuski onnistui ryömimään autosta ulos omin avuin, ja hän sai koettelemuksen seurauksena vamman ainoastaan käteensä. Katso kuvat tästä.

Lehden mukaan kuorma-auton epäillään osuneen pientareeseen, jonka seurauksena se on saattanut kellahtaa viereisellä kaistalla ajaneen Nissanin päälle. Onnettomuuspaikalla olleiden ambulanssityöntekijöiden mukaan nuoren naisen ripeä toiminta todennäköisesti pelasti hänen henkensä. Kuorma-auton kuski ei loukkaantunut onnettomuudessa, mutta hänen kerrotaan olevan ymmärrettävästi melko järkyttynyt tapahtuneesta.