Lindsay Lohan käänsi katseet rannalla – katso kuvat kuvauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lindsay Lohan kuvaa parhaillaan Liz & Dick -elokuvaa, jossa hän näyttelee edesmennyttä Elizabeth Tayloria. Samaan aikaan Lohan selvittelee poliisin kanssa auto-onnettomuutta, jota ennen hänet oli määrätty ajokieltoon.

Nyt Lindsay Lohan on kuvattu First Point -lyhytelokuvansa kuvauksissa Malibussa sijaitsevalla rannalla. Richard Phillipsin ohjaamassa lyhytelokuvassa näyttelijätär poseeraa muun muassa bikineissä ja märkäpuvussa paetessaan paparazzeja. Mukana on myös ammattisurffaaja Kassia Meador. Musiikin on säveltänyt Daft Punk.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Tänä vuonna Lindsay tullaan näkemään myös Glee-hittisarjassa, jossa hän tekee cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.