Luodinkestävä ökymaasturi pelasti 50 Centin hengen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin taannoin esiintynyt hiphop-tähti 50 Cent on järkyttänyt viime aikoina fanejaan, sillä hän on joutunut lyhyen ajan sisällä jo kahteen kertaan sairaalahoitoon. Räppäri loukkaantui äskettäin tieliikenteessä, kun hän ajoi citymaasturillaan kuorma-auton perään.

Nyt 36-vuotiaan 50 Centin luodinkestävän citymaasturin uskotaan pelastaneen räppärin hengen äskettäin tapahtuneessa auto-onnettomuudessa. Kuorma-auton perään ajaneen artistin valtava ökymaasturi nimittäin toimi ikään kuin suojamuurina. Jos 50 Cent olisi ajanut pienemmällä autolla, hänen menopelinsä olisi lytistynyt peltikasaksi rajussa törmäyksessä. Newyorkilaisessa sairaalassa hoidettu räppäri sai rytäkässä vain pieniä vammoja.

Viime vuonna 50 Centin levy-yhtiö kieltäytyi yllättäen julkaisemasta Black Magic -albumia. Räppäri myönsi olevansa ongelmissa levy-yhtiö Interscopen kanssa ja kertoi, ettei aio enää jatkossa työskennellä heidän kanssaan. 50 Cent näytteli vuonna 2008 näyttelijäkonkareiden Robert De Niron ja Al Pacinon kanssa elokuvassa Righteous Kill. Hän sanoi kolmikon ystävystyneen elokuvan kuvauksissa. Räppäri kertoi nauttivansa heidän kanssaan hengaamisesta, sillä hän sanoi jäävänsä huomiossa “kolmanneksi pyöräksi”.