Suomalaistähti rajussa onnnettomuudessa Yhdysvalloissa – katso video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Viime viikolla Los Angelesissa pidetyissä Summer X Games -kisoissa kilpailijat ottivat toisistaan mittaa niin motocrossissa, rallissa, rullalautailussa kuin BMX-pyöräilyssäkin. Eräs suomalainen rallikuski joutui valitettavasti kyseisessä kisatapahtumassa rajuun onnettomuuteen.

Joensuusta kotoisin oleva Toomas Heikkinen oli ajamassa testikierrosta Ford Fiesta -ralliautollaan, kun epäonni iski. Tapahtumasta tallennetulla YouTube-videolla näkyy, kuinka 21-vuotias rallikuski yrittää ajaa autollaan hyppyriltä edessä olevalle rampille. Vauhti ei kuitenkaan riittänyt ilmalentoon, ja Heikkisen auto törmää suoraan ramppiin. Erittäin rajun törmäyksen jälkeen Fiesta syttyy tuleen.

Jalopnik-sivuston mukaan rallikuski mursi vasemman nilkkansa hurjan näköisessä onnettomuudessa. Hänen kerrotaan myös kärsivän vatsakivuista. Heikkinen ei valitettavan onnettomuutensa takia voinut osallistua sunnuntaina pidettyyn rallifinaaliin. Suomalaisen törmäyksen jälkeen rataa muutettiin hieman, jottei muille kuskeille tapahtuisi samanlaista onnettomuutta.