Willow Smithin kappale tyrmistyttää: Vitsi vai ei?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Will Smithin julkkisperheen nuorin tähti Willow Smith nousi taannoin Whip My Hair -singlellään kertaheitolla tähdeksi, sillä kappaleesta tuli suuri hitti. Lapsitähdestä tuli roolimalli, joka sittemmin järkytti fanejaan ajelemalla päänsä kaljuksi.

Nyt 11-vuotias Willow Smith on aiheuttanut ihmetystä kappaleellaan, jota epäillään jopa vitsiksi. Sellaisesta ei ole kuitenkaan saatu vahvistusta, sillä kappaleeseen on tehty myös virallinen musiikkivideo. I Am Me -kappale kilpailee tällä hetkellä vahvasti vuoden surkeimman biisin tittelistä.

– Olen minä, olen minä, olen minä ja se on kaikki mitä voin olla. Et voi pysäyttää minua. Sinä olet sinä, minä olen minä, eletään harmoniassa, Willow lauleskelee syvällisesti kappaleessaan.

Hollywood-pariskunnan Will ja Jada Pinkett Smithin tytär, Willow Camille Reign Smith, tunnetaan parhaiten Willow-nimellään. Hän teki näyttelijädebyyttinsä isänsä tähdittämässä I Am Legend -elokuvassa vuonna 2007. Lapsitähden tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa Whip My Hair, 21st Century Girl ja Fireball. Nuorta popparia kutsutaan Mini-Rihannaksi ulkonäkönsä, ystäviensä ja esiintymistyylinsä vuoksi.