Jennifer Lopezin märkä vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin latinotähti Jennifer Lopez saapuu konsertoimaan Suomeen ensi syksynä. Nykyisin myös Idol-tuomarina tunnettu kaunotar nousee Hartwall Areenan lavalle 7. marraskuuta osana parhaillaan käynnissä olevaa maailmankiertuettaan.

Nyt 42-vuotias poppari on nyt kuvattu Brasilian Recifessä järjestetyssä konsertissaan näyttävässä asussa. Sateen läpikotaisin kastelema latinotähti esitteli nimittäin konserttiyleisölle ja kuvaajille upeaa timmiä vartaloaan, jossa ei ole montaakaan grammaa ylimääräistä.

Elokuvauraakin varsin huonolla menestyksellä tehnyt Jennifer Lopez nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 14. toukokuuta.