Maria Fowler ei saanut hetken rauhaa miehiltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suosittu The Only Way Is Essex –realitysarja on tehnyt sen tähdistä maansa seuratuimpia julkkiksia. Yksi sarjan kaunottarista on Maria Fowler. Hänet tunnetaan kurvikkaan ulkomuotonsa lisäksi hyväntekeväisyystyöstään rintasyövän parissa.

Nyt Maria Fowler on kuvattu nauttimassa lomastaan yhdessä ystäviensä kanssa Espanjan Marbellassa. Hotellinsa uima-altaalla vauhdikkaasti bilettänyt neitokainen ei saanut hetken rauhaa häntä piirittäviltä miehiltä, ja eräs heistä juotti kaunottarelle väkisin alkoholia.

Englannin Derbyssä syntynyt Maria Fowler toimi ennen julkkisuraansa ökyrikkaiden miehien seuralaisena 600 punnan tuntipalkalla. Hän tapaili muun muuassa lakimiehiä, pankkiireja ja sheikkejä. Fowler kertoi myöhemmin, ettei koskaan harrastanut seksiä miesseuralaistensa kanssa.

Lontooseen muutettuaan Maria työskenteli muun muuassa tankotanssijana ja stripparina. Kaunottaren tähdittämä The Only Way Is Essex –realitysarja on saavuttanut suuren suosion Britanniassa ja se on palkittu arvostetulla BAFTA-palkinnolla. Sarjaa on verrattu suosittuihin The Hills ja The Jersey Shore –televisiosarjoihin.