Mark Wahlbergin paljastus suututtaa: Elokuva sai kaipaamaan huumeita

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijä-tuottaja Mark Wahlberg nousi aikanaan tunnetuksi räppärin uransa myötä. Sittemmin Marky Mark –taiteilijanimensä sivuun siirtänyt tähtinäyttelijä on esiintynyt lukuisissa hittielokuvissa kuten Apinoiden planeetta, Shooter, The Fighter ja The Italian Job.

Nyt 40-vuotias Walhberg on kertonut, kuinka yksi hänen elokuvistaan on saanut hänet kaipaamaan marijuanaa. Näyttelijäkomistus tähdittää Suomessa elokuussa ensi-iltansa saavaa Ted-elokuvaa, jota tähdittää Wahlbergin lisäksi vapaamielisesti huumeita käyttävä Ted-pehmolelu. Wahlberg on nyt kertonut Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa, kuinka Tedin huumeidenkäyttö sai hänet kaipaamaan aikoja, jolloin hän itse vielä poltti marijuanasätkiä.

Näyttelijäkomistuksen mukaan huumeidenkäytölle tuli aikanaan äkillinen loppu, kun hänen nuori tyttärensä alkoi esittämään vaikeita kysymyksiä. Walhbergin tytär oli kysynyt eräällä autoreissulla mikä autossa haisee, ja näyttelijän Rhea-vaimo oli vastannut kyseessä olevan haisunäätä, vaikka autossa haisikin marijuana. Tähän tytär oli vastannut sanomalla, että isi haisee tuolta usein. Keskustelusta kuultuaan Wahlberg oli vetänyt kaikki marijuanansa vessasta alas, koska hän ei koskaan halunnut joutua keskustelemaan asiasta tyttärensä kanssa.

– En koskaan kaivannut sitä ennen Tediä, joka on pohjimmiltaan ruohoa poltteleva, kokaiinia vetävä, huoria hässivä nallekarhu, jolla on minuun todella huono vaikutus, Wahlberg selittää marijuanan polttelustaan Conan-ohjelmassa.

Mark Wahlberg on viettänyt yhteiseloa mallivaimonsa Rhea Durhamin kanssa jo 11 vuoden ajan. Pariskunnalla on neljä lasta, pojat Michael Robert ja Brendan Joseph sekä tyttäret Grace Margaret ja Ella Rae. Tähtinäyttelijä on lanseerannut isoveljiensä Paulin ja Donnien kanssa Wahlburger-hampurilaisketjun, joka on noussut supersuosituksi Yhdysvalloissa.