Puupölkkyä nimitetään design-pöydäksi – hintalapussa 199 dollaria! ”Suomen metsät täynnä samanlaisia”

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina on saatu huomata, että mistä tahansa voidaan tehdä taidetta, kunhan taiteilija väittää sitä taiteeksi. Näin ollen myös varastetut lemmenlukot muuttuivat sulatettuina taiteeksi. Sama pätee myös designiin, joka on usein katsojan silmässä.

Nyt tästä on saatu loistava esimerkki Yhdysvalloista, jossa West Elm -sisustuskauppa on keksinyt loistavan bisneksen. Se nimittäin myy tavallisia metsästä tuotuja pölkkyjä Natural Tree Stump Side Table -nimisinä design-pöytinä 199 dollarin kappalehintaan.

Katteet ovat siis huikeat varsinkin jos niitä vertaa siihen, että sama pölkky olisi myyty mottihintaan polttopuiksi. Tämän perusteella Suomen metsät ovat täynnä arvokasta designia, joka vain odottaa hyödyntämistään.

West Elm
West Elm
West Elm
West Elm