Venäläistä liikennekulttuuria: Kirves ja pesäpallomaila keskustelun apuna – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti Venäjällä on yleistynyt nopeasti trendi, jossa autojen kojelaudalla on tilanteet koko ajan tallentava kojelautakamera. Ne ovat onnistuneet tallentamaan lukemattomia onnettomuuksia ja muita erikoistilanteita. Tällä kertaa vuorossa on tieraivo.

Videolla nähdään kuinka taksi yrittää kiilata risteyksessä useiden henkilöautojen eteen. Suunnitelma ei onnistu, mutta pian taksi ohittaa yhden autoista ja kiilaa sen pysähdyksiin. Sen jälkeen taksista nousee kolme miestä, jotka käyttäytyvät erittäin uhkaavasti. Yksi miehistä ottaa takakontista pesäpallomailan ilmeisenä tarkoituksena käyttää sitä. Kamera-auton matkustaja on kuitenkin varautunut kirveellä, joten kiivaan sananvaihdon jälkeen tilanne rauhoittuu.