135 ihmistä hyppäsi sillalta – samaan aikaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa levisi viime vuonna video, jossa nähtiin eräs venäläisten tekemä tempaus. Videolla kymmenet ihmiset hyppäävät sillalta valjaisiin kiinnitettyinä. Nyt verkossa nähdään jälleen venäläisten tekemä siltahyppy, johon on osallistunut tällä kertaa 135 ihmistä.

Maailmanennätystä yrittävät venäläiset nähdään videolla seisomassa sillan päällä. Upeissa maisemissa kuvatun videon alussa mies tekee megafonilla lähtölaskennan, jonka päättymisen jälkeen nähdään näyttävä tempaus.

Venäläiset nimittäin hyppäävät yhtä aikaa sillalta näyttävänä rivistönä. Meno on kuin Särkänniemessä, sillä ihmiset huutavat kurkku suorana ja päästelevät suustaan kiljahduksia hypyn aikana. Nettivideon lopussa hyppääjät tekevät hurraa-huutoja samalla kun he keinuvat valjaissaan.