Apteekin hyllystä löytyi karmaiseva yllätys – poliisi tutkii tapausta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Joistakin kaupasta ostettavista tuotteista voi saada rahansa takaisin, jos tuotteeseen ei ole tyytyväinen. Käytetyillä hygieniatavaroilla ei yleensä ole palautusoikeutta. Nyt erään floridalaisen apteekin hyllyltä uutisoidaan löytyneen karmaiseva yllätys.

Apteekin myyntihyllyltä löytyi nimittäin käytettyjä peräruiskeita. Poliisi pidätti viime kuussa erään miehen, jota epäillään syylliseksi tekoihin. Miehen kerrotaan palauttaneen useita käytettyjä peräsuolen tyhjennykseen tarkoitettuja ruiskepulloja Jacksonvillessä sijaitsevaan apteekkiin.

Järkyttävä huijaus paljastui, kun 22-vuotias työntekijä Dustin McDonald huomasi miehen käyttäytyvän epäilyttävästi palautuksen yhteydessä. Työntekijä päätti tarkistaa peräruiskepaketin hyvin tarkkaan. Tarkistuksen aikana hän huomasi, että mies oli liimannut paketin pohjan, jotta pakkaus näyttäisi avaamattomalta.

Työntekijä päätti tarkistaa myös apteekin hyllyllä myynnissä olevat peräruiskepaketit ja hän löysi sieltä kolme käytettyä pakkausta. Muutama päivä huijauksen selviämisen jälkeen mies ilmestyi jälleen apteekkiin, koska hän halusi palauttaa pakkauksessa olevat laksatiivia sisältävät ruiskepullot.

Työntekijä hälytti paikalle poliisit, jotka pidättivät miehen. Alueen muille apteekeille on ilmoitettu tapauksesta, jotta he voivat tarkastaa myyntihyllynsä. Apteekin edustajan mukaan yrityksen liikkeistä on löydetty yhteensä 12 käytettyä peräruiskepakettia, jotka ovat peräisin pidätetyltä mieheltä. Apteekki on ottanut yhteyttä asiakkaisiin, jotka ovat ostaneet kahden viime kuun aikana peräruiskeita, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.