Twilight-kaunotar lopetti bilettämisen – teki heti läpimurtonsa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-teinileffojen kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Viime viikkoina viihdelehdissä on päivitelty näyttelijättären hurjaa laihtumista, sillä neitokainen näyttää tuoreimmissa kuvissaan sairaalloisen laihalta.

Nyt 25-vuotias Ashley Greene kertoi, ettei hän saanut näyttelijätöitä ensimmäisinä vuosinaan Hollywoodissa. Julkkistähti päättikin lopettaa rankan juhlimisen ja keskittyä täysillä työntekoon. Päätös oli Greenen uran kannalta oikea, sillä hänet kiinnitettiin pian sen jälkeen Twilight-elokuvan näyttelijäkaartiin.

– Olin ollut Los Angelesissa kaksi vuotta, enkä saanut näyttelijätöitä. Olin silloin 18-vuotias. Päätin lopettaa juhlimisen ja keskittyä työntekoon. Minun oli pakko keskittyä, Ashley Greene kertoi Esquire-lehdelle.

Kaunottaren mukaan hän odottaa avoimin mielen 30 vuoden ikää, sillä hän uskoo sen olevan hyvä ikä. Ashley Greene nähdään tänä vuonna Butter-elokuvassa näyttelijöiden Hugh Jackmanin ja Olivia Wilden kanssa.

Amerikkalainen Ashley Greene on noussut muutaman vuoden aikana tuntemattomuudesta maailman seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Hän lukeutuukin Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Parhaillaan Ashley yrittää päästä eroon Twilight-vampyyriroolin hänelle tuomasta maineesta. Glamour-lehden haastattelussa Ashley kertoi haluavansa esittää 17-vuotiaan teinitytön sijaan aikuista naista.