Brandi Glanville järkytti – itsemurha pilasi päivän

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Täydelliset naiset -televisiosarjan menestyksen myötä maailmalla on lanseerattu lukuisia ohjelmia, joissa seurataan tosielämän täydellisiä naisia. Yksi seuratuimmista tosielämän täydellisistä naisista on amerikkalainen mallikaunotar Brandi Glanville.

Nyt 40 vuoden rajapyykkiä lähestyvä Brandi on saanut kovaa kritiikkiä rajuista Twitter-viesteistään. Kaikki sai alkunsa siitä, kun 29-vuotias mies heittäytyi The Grove -ostoskeskuksen pysäköintihallin seitsemännestä kerroksesta sunnuntaina Hollywoodissa.

Brandi oli tapahtumapaikalla ollessaan matkalla katsomaan Magic Mike -uutusleffaa. Miehen itsemurha pilasi nähtävästi hänen päivänsä, joten nainen ilmaisikin tyytymättömyytensä Twitter-mikroblogissaan.

– Joku paskapää hyppäsi juuri Groven parkkihallin toisesta kerroksesta. Jos aiot yrittää pilata elokuvani, niin mene ainakin ylimpään kerrokseen, Brandi vauhkoaa Twitterissä.

Itsemurhan näkivät myös useat paikalla olleet lapset. Kuultuaan myöhemmin miehen menehtyneen vammoihinsa Brandi poisti loukkaavan Twitter-viestinsä. Hän julkaisi myöhemmin anteeksipyynnön, jossa hän toivoo, ettei olisi koskaan vitsaillut asiasta.

Loukkaavat kommentit eivät kuitenkaan jääneet huomiotta, ja hänen Twitter-seuraajansa leimasivatkin hänet kovin sanoin sydämettömäksi. Brandi vastasi syytöksiin kirjoittamalla, että heille kerrottiin miehen olleen kunnossa ja että hänen mielestään hypännyt mies oli itsekäs.

Brandi Glanville tunnetaan myös avioliitostaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa. Pariskunnan myrskyisä avioero nousi taannoin otsikoihin, kun 38-vuotias Eddie Cibrian petti vaimoaan varatun poptähden LeAnn Rimesin kanssa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.